Livrare:

Pentru comenzi care contin produse in valoare de minim 250 lei, transportul este GRATUIT!
Comenzile se vor livra prin DPD Curier.
Taxa de livrare este calculata automat in functie de ce produse ati cumparat.
Aceste detalii vor fi vizibile si in cos, inainte de finalizarea comenzii.

Unde primesc comanda?

Coletul va fi livrat la adresa pe care aţi furnizat-o in formularul de comandă.

Cand voi primi comanda?

Termenul de livrare este de minim 24 de ore de la procesarea comenzii. In cazuri excepţionale, de exemplu condiţii meteorologice nefavorabile, livrarea in zone greu accesibile sau in perioade foarte aglomerate din an (Black Friday, Crăciun, etc.), livrarea poate suferi intarzieri. Comanda se consideră valabilă numai după ce Societatea confirmă Clientului prin e-mail sau telefon posibilitatea onorării acesteia.

Cum Platesc?

1. Ramburs la curier

Această modalitate de plată permite achitarea produselor comandate în momentul livrării. Plata in numerar se face integral la livrarea coletului.

Valoarea comenzii este cea din momentul confirmării telefonice sau prin mail.

Plata se face către curierul care efectuează livrarea.

2. Plata online prin card bancar sau prin intermediul Pal pay

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Livrare si Plata